KostNyckel Ab

KostNyckel öppnar dörren till holistisk hälsa med lågkolhydratkost (LCHF). LCHF är en förkortning av Low Carb High Fat. I korthet betyder det att man äter väldigt lite kolhydrater och en större mängd fett.

KostNyckel Ab är grundat år 2011 och som företag är vi ett steg före andra i Finland. KostNyckel koncenterar sig på naturlig och näringsrik mat och strävar efter att förbättra livskvalitét, förebygga hälsa och skapa ny energi till livet.

KostNyckel gör det möjligt med naturlig kost!

KostNyckel betjänar också på svenska. Marjut Janhunen –”kostöppnaren” – har jobbat i över tio år som språklärare och har en lång erfarenhet av att undervisa och föreläsa inför publik. Hon har utbildat sig till lic. Kostrådgivare (LCHF) i Sverige och hör till de första i Finland.

KostNyckel arrangerar olika kurser, föreläsningar, utbildning, och konsultering för privatpersoner och företag. KostNyckel ger också individuell kostrådgivning samt motivering och coaching. KostNyckel tar ett aktivt ställningstagande mot stora delar av myndigheternas nuvarande officiella kostrekommendationer.

Kontakta gärna Marjut Janhunen, som kan ge  närmare upplysningar om KostNyckel Ab:s tjänster.
marjut.janhunen [at] ravintoavain.fi eller tfn +358 44 22 33 113

RTop

RAVINTOAVAIN OY   |   MARJUT JANHUNEN   |   Samulinranta 6, 40520 Jyväskylä   |   Gsm 044 223 31 13   |   www.ravintoavain.fi